Nieuw ! Een cocktail van vitamines voor je huid + Actie

Lancering Brume hydratante visage

Het nieuwe schoonheidsritueel om de huid in alle omstandigheden te hydrateren en te verfrissen. Deze luchtige nevel met een cocktail van vitaminen, een niet-plakkerige textuur en een heerlijke citroen-rabarbergeur bereidt de huid voor op het aanbrengen van dag- en nacht. Of om de voeten te verfrissen het blijft goed koel dankzij de RVS verpakking ! Past prima in de handtas en zelf gebruik ik deze ook als deodorant ook als is dit officieel een deodorant kan dit prima dankzij de Citrus en B5 Rabarber geur  vitamine die er in zit 🙂

Lancering product 28,50 bij ons slechts 25.00!

 

Gebruk :Sluit uw ogen en vernevel het hele gezicht, hals en decolleté, waarbij u de flacon op ongeveer 20 cm afstand houdt. Gebruik als eerste stap ‘s morgens en ‘s avonds vóór uw huidverzorgingsroutine om uw huid voor te bereiden of als make-upbasis om het aanbrengen te vergemakkelijken en te fixeren. De hele dag door voor een frisse touch-up.

Zonne actie spring/ summer 2023

Promotie
Sothys Sun Spring/Summer Promotie 2023

 

VOOR EXTRA BESCHERMING VAN DE HUID EN EEN VEILIGE,
STRALENDE TEINT
Sothys heeft een serie zonneproducten ontwikkeld om de huid te beschermen en haar natuurlijke
afweerkrachten tegen zonnestraling, die de huid vroegtijdig veroudert, te versterken. De diverse producten van
de serie met ultra sensoriële texturen en bloemen -en vanilleparfum* zijn niet alleen een genot voor de huid,
maar bieden ook haar bescherming**. Zo profiteert u de hele zomer optimaal van al het goede dat de zon te
bieden heeft…. En van een stralend bruine teint

 

 

Bij aankoop van 2 zonneproducten deze 2 mooie tassen cadeau 

Bestel deze via info@huidengezondheidskliniekwoerden.nl

Op=Op

 

Minerale SPF zonnebrand

De kracht van de zon geeft ons weer volop energie, een goed humeur en we zijn minder vermoeid. We genieten er heerlijk van zodra de zon er is.

Maar, let op. Wanneer de UV-straling niet meer door de melanine kan worden tegengehouden resulteert dit in verbranding, net als een emmertje dat overstroomt. De huid wordt rood, pijnlijk, voelt warm aan en kan bij ernstige verbranding zelfs opzwellen of blaren vertonen.

Een gebruinde huid heeft echter ook haar schaduwkanten. De gebruinde huid veroudert sneller en heeft later meer kans op het ontwikkelen van huidkanker.

Onze prachtige MINERALE zonnelijn van Sothys kan heel veel bescherming bieden en problemen voorkomen! De Talloze voordelen van een minerale zonnefactor ten opzichte van een chemische zonnefactor:

Zinkoxide houdt de huid koel en laat de huid ademen.
Het reflecteert de warmte en energie van de zonnestralen van de huid, waardoor de temperatuur wordt verlaagd. Om deze reden is minerale zonnebrandcrème in het bijzonder gunstig in het minimaliseren van huidontstekingen en roodheid geassocieerd met acne, rosacea en overgevoeligheid.
Geeft minerale bescherming tegen de zon
Hoewel zink zelf in de natuur te vinden is, wordt zinkoxide gecreëerd door het minerale zink te combineren met zuurstofmoleculen. Wanneer deze twee elementen worden verdampt en gecondenseerd, vormen ze een fijn poeder dat bovenop de huid ligt en een beschermende barrière vormt tegen UVA- en UVB-stralen. Behalve een fysieke blokkering, fungeert zinkoxide als een soort spiegel om UV-stralen te weerkaatsen voordat ze het huidoppervlak kunnen binnendringen.
Ondersteunt collageenproductie
UV-blootstelling is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige veroudering. Schade door de zon stelt de huid bloot aan vrije radicalen die collageen, wat bestemd is om de huid vol en elastisch te houden, afbreken en vernietigen. Zink dient als een co-factor in collageensynthese door het eiwitcollagenase te activeren. Dit eiwit activeert de collageenproductie om bindweefsel te bouwen en te herstellen
Helpt acne te behandelen
Zinkoxide is ook gunstig bij de behandeling van acne-gevoelige huid. Onderzoek heeft aangetoond dat zink de ontsteking van de huid effectief vermindert, de groei van acne veroorzakende bacteriën remt en de talgklieractiviteit reguleert. Het heeft ook de eigenschap om de poriën te verstevigen en hun uiterlijk te minimaliseren. Om deze reden vind je Zinkoxide terug in verschillende acnebehandelingen van Éminence Organics  waaronder het Acne Advanced Treatment System.
Hypoallergeen en niet-comedogeen
Minerale zonnefilters zijn hypoallergeen en niet-comedogeen. Met hun ontstekingsremmende eigenschappen zijn ze zacht genoeg voor de meest gevoelige huidtypes. En ze zijn vrij van poriënverstoppende siliconen, waardoor ze een betere optie zijn voor mensen die neigen naar een onzuivere huid. Geschikt voor alle huidtypes.
Milieuvriendelijk
Minerale zonnebrandmiddelen zijn ook koraalrif veilig. Zinkoxide en titaniumdioxide vormen geen bedreiging voor de delicate koraalriffen van onze planeet. Ze zijn een ideale, milieuvriendelijke keuze voor strandgangers en bestemmingsreizigers die ‘oceanside’ resorts bezoeken.
Breed Spectrumbescherming
Minerale zonnebrandmiddelen weerspiegelen zowel UVB- als UVA-stralen van het huidoppervlak. UVB-stralen veroorzaken zonnebrand en ongemakkelijke symptomen zoals roodheid, droogheid en jeuk. UVA-stralen, die dieper in de huid doordringen, zijn verantwoordelijk voor vroegtijdige veroudering en spelen een sleutelrol bij de ontwikkeling van een melanoom.
Veilig voor de gezondheid
Als er geen chemische stoffen in het lichaam komen, dan hoeft het lichaam deze ook niet op te ruimen of te neutraliseren, je wordt van een aantal chemische grondstoffen namelijk niet echt blij.
Wat is een minerale filter?
Chemische filters trekken echt de huid in en houden hier de UV stralen tegen. Zo zijn er de zogenaamde chemische filters die vaak bestaan uit octisalate, oxybenzone, avobenzone, homosalate, octinoxate en octocrylene. Deze chemicaliën zijn hormoonverstoorders die negatieve invloed hebben op onze voortplantingsorganen, de puberteit vertragen, de vruchtbare cyclus veranderen, het aantal spermacellen verminderen en de schildklierfunctie veranderen, blijkt uit onderzoeken onder dieren. Menselijke vrijwilligers voor een groot onderzoek zijn nog niet gevonden.

Andere chemicaliën zoals cetylpalmitaat (ook wel aangeduid als verrijkt met Vitamine A) verhogen je risico op huidkanker. Tumoren en laesies worden onder invloed van de vorm van Vitamine A sneller ontwikkeld bij blootstelling aan zonlicht.

De chemische filters die je huid moeten beschermen tegen de zon bevatten toxische stoffen die je lichaam langzaam vergiftigen
Minerale filters leggen een soort laagje op de huid en weerkaatsen het licht terug. Daarom worden minerale filters ook wel mechanische of fysische filters genoemd. Zinkoxide en titaniumdioxide zijn bekende minerale filters.

Minerale filters, gebaseerd op zinkoxide, blijken de veiligere en effectievere zonnefilters tegen zowel UVA- als UVB- licht.
Bijna alle zonnebrandcrèmes bevatten chemicaliën die je hormonen ernstig verstoren.
Waarom is de kwaliteit van zonnebrandcrème zo belangrijk?

Je gebruikt er véél van. Om zonnebrandmiddelen effectief te laten zijn, moet je grote hoeveelheden smeren op alle delen van je lichaam die blootgesteld worden aan de zon. Kortom, als je zonnebrandcrème gebruikt, gebruik je veel en regelmatig. Daarom is het extra belangrijk dat het product veilig is, goed beschermt tegen Uv-straling en niet leidt tot huidallergieën.
Het mag niet worden opgenomen in je lichaam. Je huid is je grootste orgaan. Zonnebrandcrème mag uiteraard niet worden opgenomen in je huid, maar moet op je huid blijven liggen.
Onder invloed van warmte en zon veranderen stoffen. Dit is een hele belangrijke. Van plastic flessen gevuld met water weten we inmiddels wel dat je die onder andere vanwege weekmakers niet in de zon moet laten liggen. Hetzelfde geldt voor zonnebrand.
Zonnebrand in een plastic fles zou je nooit in de zon moeten laten liggen.

De voordelen bij gebruik van onze zonneproducten, bij het juiste gebruik zijn;

Geen roodheden / verbranding
Geen dehydratatie van de huid / uitdroging
Bescherming tegen het verouderen van de huid / rimpels
Voorkomen van pigmentatie problemen
Voorkomen van huidkanker
Geen beschadiging van de stamcellen en het DNA
Het behouden van een prachtig tintje.
De zon beschermingsproducten die wij hebben bestaan uit :

 

FLUIDE PROTECTEUR ZONES SENSIBLES  SPF 50

 

 

 

Voor zeer lichte, gevoelige huiden of plaatselijk op oren, neus, etc. bij bijvoorbeeld wandelen of fietsen.
Zonder parfum! 50 ml 34,50

 

 

 

 

 

LAIT PROTECTEUR VISAGE ET CORPS SPF 30

Voor gezicht en lichaam. Een voedende melkachtige textuur en natuurlijke geur van vanille, muskus, bloemig 125 ml 42,50

UV protect – Skin@home (skinathome.nl)

 

LAIT APRES – Soleil CORPS REGENERANT, HERSTELLENDE AFTERSUN VOOR HET LICHAAM.

 

 


Geschikt voor alle huidtypes. Kalmeert de huid, hydrateert en maakt soepel, geeft een stralende langdurige bruine tint. Boehavia vermindert roodheid en kalmerend effect  Extract van de vrucht van Kuisboom werkt in op de synthese van melanine in de melanocyten . Stimuleert bruinen zelfs zonder blootstelling aan de zon. Celligent beschermt de stamcellen van de epidermis.

Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren!

Gegarandeerd een mooiere, stevigere huid in 3 behandelingen : RF Fractional Needling 19 oktober Woerden

Gegarandeerd een mooiere, stevigere huid in 3 behandelingen

 

We introduceren een nieuwe anti-aging behandeling: RF Fractional Needling.

 

Als je in de spiegel kijkt, welk cijfer zou je je huid dan geven?

Geef jij je huid een mooie voldoende of zie je één of meerdere dingen die je graag zou willen veranderen?

 

Wellicht zie je grove poriën, (acne)littekentjes, fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping.

Vind je dat je huid er stralend uitziet en zie je er net zo jeugdig uit als dat je je voelt?

Een hoop vragen, maar het antwoord bepaald vaak hoe goed we in ons vel zitten.

 

Vanaf ons 25e levensjaar produceert onze huid minder collageen en elastine. Door het tekort aan deze belangrijke eiwitten wordt het huidverouderingsproces in gang gezet. Naarmate we ouder worden ontstaan er door dit proces fijne lijntjes. Deze fijne lijntjes veranderen in rimpels en daarnaast kan er huidverslapping ontstaan. Ook verslechtert de structuur van onze huid en worden pigmentvlekjes, poriën of rode vaatjes zichtbaar.

Herken jij dit en zou je dit graag anders willen zien?

We introduceren een nieuwe innovatieve anti-aging behandeling: RF Fractional Needling. Een wetenschappelijk onderbouwde behandeltechniek waarmee we jou een mooiere, gladdere en jongere huid kunnen garanderen na slechts 3 behandelingen.

 

De resultaten op een rijtje:

 • Kleinere en fijnere poriën
 • Egalere huidskleur
 • Minder pigmentvlekken zoals chloasma en melasma
 • Minder couperose (vaatjes) en roodheid
 • Mimische rimpels zoals kraaienpootjes en rimpels rond de mond (rokerslijntjes) verminderen
 • Verstrakking van onderoogleden
 • Verstrakking van de hals met verbeterde gelaatscontouren
 • Vermindering van glycation (verharding van collageen, de zogenoemde ‘bloemkoolhuid’)
 • Verzachting van milde tot ernstige littekens zoals acnelittekens of operatieve littekens
 • Versnelde genezing van acne
 • Het verminderen van striae

 

Wetenschappelijk bewezen resultaten

Met de RF Fractional Needling garanderen we een mooiere, gladdere en jongere huid na slechts 3 behandelingen. Tussen elke behandeling zit een periode van 3 weken tot 3 maanden. Voor de medische behandelingen (littekenweefsel, striae of ernstige littekenafwijkingen) zijn er bij uitzondering 5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Voor optimaal resultaat adviseren wij dan ook een kuur te ondergaan, maar een enkele RF Fractional Needling behandeling garandeert al een stralende huid. Het effect van één behandeling werkt zelfs 3 maanden door in de huid.

 

Hoelang geniet je van het resultaat?

De huidconditie wordt voor 80% bepaald door genetische aanleg. Dit betekent dat geen enkele behandeling eeuwig resultaat biedt. Zeker omdat het huidverouderingsproces zich voortzet. Door ruim 20 jaar ervaring en onderbouwde wetenschappelijke onderzoeken is het nu bewezen dat het behaalde resultaat van de RF Frational Needling 2 tot 2,5 jaar zichtbaar blijft. Mits de conditie van de huid thuis wordt onderhouden met de juiste professionele skincare producten en de huid met regelmaat professioneel wordt behandeld. Iedere huid is anders en natuurlijk spelen omgevingsfactoren hierin een rol.

 

Hoe ziet de RF Fractional Needling behandeling eruit?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats, waarin we je wensen en verwachtingen bespreken. We leggen je uit hoe de behandeling werkt en wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling. Na de reiniging wordt de huid voorbereid met een milde peeling op basis van fruitzuren. Na het verwijderen van de peeling wordt het RF Fractional Needling apparaat toegepast. Dit apparaat maakt d.m.v. hele fijne, steriele naaldjes duizenden microkanaaltjes in de huid. Tijdens dit proces wordt er retinol (hét verjongingselixer) en hyaluronzuur (de ‘king’ of moisturizers) afgegeven aan de huid. Als kers op de taart wordt er radiofrequentie afgegeven aan de diepere huidlagen wat ervoor zorgt dat de collageenproductie wordt gestimuleerd.

 

Wil jij jouw huid een mooie voldoende kunnen geven als je in de spiegel kijkt en wil je samen met ons werken aan een gezonde, stevige en stralende huid?

Reserveer dan nu jouw RF Fractional Needling behandeling op 19 oktober bij Ahmet Turkkani bij Huid en Gezondheidskliniek Woerden.

Heb je vragen of wil je in overleg bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Warme groet,

Ahmet Turkkani en Margriet de Vos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burn out

Nieuwsbrief september 2021

Minerale SPF zonne producten

Winter huidverbetering tips