Contact

Wilt u meer informatie over over onze producten of heeft u een vraag over een bestelling? Stuur dan een bericht met het contactformulier. Wij beantwoorden uw email binnen 24 uur.

Verzenden en levering

Wij verzenden onze producten binnen Nederland. Bij een bestelling vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten. Alle bestellingen worden geleverd via PostNL. Skin @ home is niet aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door de koeriersdienst. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Wij verwerken uw bestelling met grote zorg, toch kan het een keer gebeuren dat uw bestelling niet geleverd kan worden of onvolledig is. Mocht u een onvolledige levering ontvangen , dan verzoeken wij u om binnen 7 dagen contact met ons op te nemen.

Retour

Producten mogen alleen retour gestuurd worden als deze nog dicht in de verpakking zitten. Onze producten bevatten een hoog percentage werkstoffen wat uw huid misschien niet gewend is. Wij sturen geen retourlabel mee. Wilt u een bestelling retour sturen? Neem dan contact op met en dan maken wij het in orde. Bij een verkeerde bestelling door de klant zijn de retourkosten voor de klant zelf. Als u een onjuiste bestelling vanuit Skin @ home geleverd heeft gekregen zijn de retourkosten voor Skin @ home.

Betaalmogelijkheden en veiligheid

Wij accepteren iDeal als betaalmogelijkheid. Alle transacties via onze website worden met Mollie verwerkt, een veilig online betaalplatform. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

    AVG/GDPR: Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.