Contact

Wilt u meer informatie over over onze producten of heeft u een vraag over een bestelling?

Neem dan contact met ons op via email.

Wij beantwoorden uw email binnen 24 uur.

Verzenden en levering

Wij verzenden onze producten binnen Nederland. Bij een bestelling vanaf €50,00 betaalt u geen verzendkosten.
Alle bestellingen worden geleverd via DHL. Skin @ home is niet aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door de koeriersdienst.
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. U ontvangt een bevestigingsmail wanneer wij de bestelling bij DHL hebben afgeleverd. Wij verwerken uw bestelling met grote zorg, toch kan het een keer gebeuren dat uw bestelling niet geleverd kan worden of onvolledig is. Mocht u een onvolledige levering ontvangen , dan verzoeken wij u om binnen 7 dagen contact met ons op te nemen.

Retour

Producten mogen alleen retour gestuurd worden als deze nog dicht in de verpakking zitten of als u ongewenste huidreacties ervaart. Sommige gebruikers kunnen ongewenste huidreacties ervaren. Onze producten bevatten een hoog percentage werkstoffen wat uw huid misschien niet gewend is. Wij sturen geen retourlabel mee. Wilt u een bestelling retour sturen? Neem dan contact op met info@huidengezondheidskliniekwoerden.nl en dan maken wij het in orde. Bij een verkeerde bestelling door de klant zijn de retourkosten voor de klant zelf. Als u niet gewenste huidreacties bij gebruik van een product ondervindt of een onjuiste bestelling vanuit Skin @ home geleverd heeft gekregen zijn de retourkosten voor Skin @ home.

Betaalmogelijkheden en veiligheid

Wij accepteren Ideal en PayPal. Alle transacties via onze website worden met Mollie verwerkt, een veilig online betaalplatform.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Skin @ home - ons team - Margriet de Vos

Margriet de Vos, fysiotherapeut, huid- en acnespecialist en orthomoleculair therapeut/lifestyle coach.

Skin @ home - ons team - Jessica Kraan

Jessica Kraan, webshop onderhoud en beheer, administratief medewerker en contactpersoon bestellingen.