Gegarandeerd een mooiere, stevigere huid in 3 behandelingen : RF Fractional Needling 19 oktober Woerden

Gegarandeerd een mooiere, stevigere huid in 3 behandelingen

 

We introduceren een nieuwe anti-aging behandeling: RF Fractional Needling.

 

Als je in de spiegel kijkt, welk cijfer zou je je huid dan geven?

Geef jij je huid een mooie voldoende of zie je één of meerdere dingen die je graag zou willen veranderen?

 

Wellicht zie je grove poriën, (acne)littekentjes, fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping.

Vind je dat je huid er stralend uitziet en zie je er net zo jeugdig uit als dat je je voelt?

Een hoop vragen, maar het antwoord bepaald vaak hoe goed we in ons vel zitten.

 

Vanaf ons 25e levensjaar produceert onze huid minder collageen en elastine. Door het tekort aan deze belangrijke eiwitten wordt het huidverouderingsproces in gang gezet. Naarmate we ouder worden ontstaan er door dit proces fijne lijntjes. Deze fijne lijntjes veranderen in rimpels en daarnaast kan er huidverslapping ontstaan. Ook verslechtert de structuur van onze huid en worden pigmentvlekjes, poriën of rode vaatjes zichtbaar.

Herken jij dit en zou je dit graag anders willen zien?

We introduceren een nieuwe innovatieve anti-aging behandeling: RF Fractional Needling. Een wetenschappelijk onderbouwde behandeltechniek waarmee we jou een mooiere, gladdere en jongere huid kunnen garanderen na slechts 3 behandelingen.

 

De resultaten op een rijtje:

 • Kleinere en fijnere poriën
 • Egalere huidskleur
 • Minder pigmentvlekken zoals chloasma en melasma
 • Minder couperose (vaatjes) en roodheid
 • Mimische rimpels zoals kraaienpootjes en rimpels rond de mond (rokerslijntjes) verminderen
 • Verstrakking van onderoogleden
 • Verstrakking van de hals met verbeterde gelaatscontouren
 • Vermindering van glycation (verharding van collageen, de zogenoemde ‘bloemkoolhuid’)
 • Verzachting van milde tot ernstige littekens zoals acnelittekens of operatieve littekens
 • Versnelde genezing van acne
 • Het verminderen van striae

 

Wetenschappelijk bewezen resultaten

Met de RF Fractional Needling garanderen we een mooiere, gladdere en jongere huid na slechts 3 behandelingen. Tussen elke behandeling zit een periode van 3 weken tot 3 maanden. Voor de medische behandelingen (littekenweefsel, striae of ernstige littekenafwijkingen) zijn er bij uitzondering 5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Voor optimaal resultaat adviseren wij dan ook een kuur te ondergaan, maar een enkele RF Fractional Needling behandeling garandeert al een stralende huid. Het effect van één behandeling werkt zelfs 3 maanden door in de huid.

 

Hoelang geniet je van het resultaat?

De huidconditie wordt voor 80% bepaald door genetische aanleg. Dit betekent dat geen enkele behandeling eeuwig resultaat biedt. Zeker omdat het huidverouderingsproces zich voortzet. Door ruim 20 jaar ervaring en onderbouwde wetenschappelijke onderzoeken is het nu bewezen dat het behaalde resultaat van de RF Frational Needling 2 tot 2,5 jaar zichtbaar blijft. Mits de conditie van de huid thuis wordt onderhouden met de juiste professionele skincare producten en de huid met regelmaat professioneel wordt behandeld. Iedere huid is anders en natuurlijk spelen omgevingsfactoren hierin een rol.

 

Hoe ziet de RF Fractional Needling behandeling eruit?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats, waarin we je wensen en verwachtingen bespreken. We leggen je uit hoe de behandeling werkt en wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling. Na de reiniging wordt de huid voorbereid met een milde peeling op basis van fruitzuren. Na het verwijderen van de peeling wordt het RF Fractional Needling apparaat toegepast. Dit apparaat maakt d.m.v. hele fijne, steriele naaldjes duizenden microkanaaltjes in de huid. Tijdens dit proces wordt er retinol (hét verjongingselixer) en hyaluronzuur (de ‘king’ of moisturizers) afgegeven aan de huid. Als kers op de taart wordt er radiofrequentie afgegeven aan de diepere huidlagen wat ervoor zorgt dat de collageenproductie wordt gestimuleerd.

 

Wil jij jouw huid een mooie voldoende kunnen geven als je in de spiegel kijkt en wil je samen met ons werken aan een gezonde, stevige en stralende huid?

Reserveer dan nu jouw RF Fractional Needling behandeling op 19 oktober bij Ahmet Turkkani bij Huid en Gezondheidskliniek Woerden.

Heb je vragen of wil je in overleg bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Warme groet,

Ahmet Turkkani en Margriet de Vos