Skin @ home - well being - Thera Naka body boter

Body boter

€24,00

Oude Afrikaanse tradities worden gecombineerd met de helende krachten van de boters en oliën van moeder natuur, vastgelegd in een selectie van luxueus gladde, met vitamine verrijkte zalven van de aarde. Terwijl de rijke, getextureerde balsems verschillende huidproblemen behandelen, worden aromatherapie-oliën gemengd om een ​​vermoeide geest, een overbelast lichaam of je mind die zuivering nodig heeft, te behandelen.

Beschrijving: Een rijke getextureerde Mafura- en Sheaboter doordrenkt met plantaardige ingrediënten van baobab, jasmijn en geranium, die goed zijn voor droge huidtypes om te voeden en je een stralend ogende huid geven terwijl ze de zintuigen helpen ontspannen.

Belangrijke ingrediënten: Mafura-boter, jasmijn, lavendel, baobabolie.

Beschrijving: Een rijke, opbeurende synergie van Avocado-, Shea Butter- en Mongongo-notenolie, dit rehydraterende medium is ideaal om de huid te voeden en te voeden, de zintuigen te verheffen en je een volledig verfrist gevoel te geven.

Belangrijke ingrediënten: Mafura-boter, limoen, zoete sinaasappel, Mongongo-notenolie.

Beschrijving: Een rijke getextureerde mafura- en sheaboter doordrenkt met Mongongo-notenolie, baobabolie en plantaardige ingrediënten van gember en venkel, die werkt als een effectief mechanisme om de opbouw van gifstoffen te verminderen en te helpen bij een volledige reiniging van het lichaam.

Belangrijke ingrediënten: avocadoboter, venkel, gember, baobabolie.

Beschrijving: Een rijk gestructureerde sheaboter doordrenkt met zoete sinaasappel en jasmijn die de zintuigen kalmeert en ontspant, terwijl de huid diep wordt gevoed.

Belangrijke ingrediënten: karitéboter, zoete sinaasappel, jasmijn, tarwekiemolie.