Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare sensitive Shampoo

Trinity haircare

Bij aankoop van 3 Trinity Haircare producten naar keuze, altijd GRATIS mini Trinity product t.w.v. €7,50!

Tijdelijke actie: bij aankoop van 2 Trinity Haircare producten uit de SUMMER lijn een GRATIS mini Trinity product t.w.v. €7,50!

Trinity haircare maakt gebruik van het beste wat de natuur ons te bieden heeft. Hoogwaardige, dierproefvrije en duurzame producten – dat is waar TRINITY haircare voor staat.

TRINITY Haircare is van oorsprong een Zwitsers merk dat trots is op de oorsprong en de kenmerken die daarbij horen: producten van superieure kwaliteit, een strak, modern en functioneel design, en een sterke focus op het milieu en de natuur. Alle producten worden in een eigen laboratorium in Zwitserland ontwikkeld met als uitgangspunten betaalbare kwaliteit, zo groen mogelijk, dierproefvrij en met de beste ingrediënten.

Een belangrijke speerpunt van Trinity haircare: 100% salon exclusief zijn én blijven! Dat betekent dan ook, dat de producten NIET verkrijgbaar zijn in onze webshop maar uitsluitend exclusief in onze huidkliniek salon of via e-mail.

Bestel hier uw producten.

Sensitive Serie – de gevoelige rode hoofdhuid kalmeert direct

Sensitive shampoo €24,90

TRINITY haircare therapies sensitive shampoo verwijdert roos en jeuk en kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid. Gletsjerwater, rozemarijn en zonnebloem extract en climbazole zorgen voor volume en beschermen de haarkleur tegen vervaging. Zorgt voor een gezonde vochtbalans van het haar en de hoofdhuid. Houdt het haar glanzend, schoon en fris.

 • 300ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare sensitive Shampoo

Sensitive mild shampoo €24,90

TRINITY haircare therapies mild shampoo voor alle haartypes en dagelijks gebruik, onderhoudt het welzijn van de gevoelige en jeukende hoofdhuid en voorkomt roos. Verbetert de toestand van het haar en de hoofdhuid. Geeft het haar glans en souplesse.

 • 300ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare sensitive mild shampoo

Sensitive serum €24,90

TRINITY haircare therapies sensitive serum kalmeert de gevoelige hoofdhuid die neigt naar irritatie, vooral voor of na chemische behandelingen. De kalmerende formule voedt de hoofdhuid, verwijdert roos, talg en jeuk en ondersteunt de snelle regeneratie van de natuurlijke pHwaarde van de hoofdhuid na chemische behandelingen. Stimuleert de microcirculatie, verhelpt een overschot aan talg en bevordert een gezonde haargroei.

 • 200ml
 • Helpt bij jeuk, droge & rode hoofdhuid, schilfers , en een geïrriteerde hoofdhuid
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare sensitive serum

Sensitive mask €24,90

TRINITY haircare therapies sensitive mask voor geïrriteerde hoofdhuid verzacht de haarstructuur en verwijdert mild de dode huidcellen van de hoofdhuid. Het care and repair complex met gletsjerwater, rozemarijn en climbazole laat het haar glanzend, elastisch en heeft een antistatisch effect op kroeshaar. Verwijdert roos, geneest jeuk en irritatie op de hoofdhuid.

 • 200ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare sensitive Mask
Argan serie

Argon Oil Shampoo €24,90

TRINITY haircare therapies argan shampoo reinigt zacht, werkt vochtregulerend en geeft het haar veerkracht, glans en elasticiteit. Het therapy complex met gletsjer water, argan olie en lijnzaad extract herstelt het haar dieptewerkend.

 • 300ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare argan shampoo

Argan one12 multiaction spray €24,90

TRINITY haircare therapies ONE12 met keratine, argan olie, macadamia olie, nyamplung olie en UV Filter is het ideale antwoord op iedere behoefte van het haar. Voedt en herstelt het haar dieptewerkend.

 • 200ml

De argan one12 multiaction spray is ook te bestellen in 75ml voor €9,90!

Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare argan one12

Argan olie Elixir €24,90

TRINITY haircare therapies argan elixir geeft weerbarstig en rusteloos haar een briljante glans en een soepel structuur. Het maakt het haar vormbaar en beter beheersbaar en verleent het haar een gezond uiterlijk. Geschikt voor alle haartypen.

 • 50ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare argan olie elixir
Caffein serie – bij haaruitval en kaalheid

Caffein shampoo €24,90

TRINITY haircare therapies caffein shampoo stimuleert en verstevigt de haarwortels door het actieve complex van cafeïne provitamine B5. Reguleert de vochtbalans van hoofdhuid en haar en verbeter de groeiomstandigheden van het haar.

 • 300ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare caffein shampoo

Caffein tonic €24,90

TRINITY haircare therapies caffein tonic stimuleert en verstevigt de haarwortels door het actieve complex van cafeïne en zinklactaat. Gaat haarverlies tegen. Verbetert de bloedcirculatie en verbetert de groeiomstandigheden van het haar.

 • 200ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare caffein tonic

Caffein mask €24,90

TRINITY haircare therapies caffein mask stimuleert en verstevigt de haarwortels door het actieve complex van cafeïne en provitamine B5. Reguleert de vochtbalans van hoofdhuid en haar en verbetert de groeiomstandigheden van het haar.

 • 200ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare caffein mask
Winter serie

Winter shampoo €19,90

TRINITY haircare essentials winter shampoo beschermt het haar tegen de negatieve effecten van koude en droge radiatorlucht in de winter. Gletsjer water, aloë vera en provitamine B5 reguleren het vochtgehalte van huid en haar.

 • 300ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare winter shampoo

Winter mask €19,95

TRINITY haircare essentials winter mask beschermt het haar tegen de negatieve effecten van koude en droge radiatorlucht in de winter. Gletsjer water, aloë vera en provitamine B5 reguleren het vochtgehalte van huid en haar.

 • 200ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare winter mask

Winter spray conditioner €19,90

TRINITY haircare essentials winter spray conditioner is de effectieve vochtinbrengende verzorging tijdens de wintermaanden. Het actieve complex van gletsjer water, aloë vera en amandel olie verbeteren direct de doorkambaarheid en veerkracht van het haar.

 • 200ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare winter sprat conditioner
Essentials serie – Moisture series

Moisture shampoo €21,75

TRINITY haircare essentials moisture shampoo is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Door het speciale actiefcomplex uit gletsjer water, aloë vera en provitamine B5 wordt het haar intensief vochtregulerend verzorgd. Het verbetert de doorkambaarheid en de glans van het haar.

 • 300ml

De moisture shampoo is ook te bestellen in 75ml voor €7,50!

Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare moisture shampoo

Moisture mask €21,75

TRINITY haircare essentials moisture mask geeft het haar een langdurige vochtigheid en verzorgt het haar met waardevolle voedingsstoffen. Het rijke, cremige masker met gletsjer water, argan olie en lijnzaad extract repareert en verzorgt beschadigd droog haar en zorgt voor een adembenemende glans. Verbetert de elasticiteit van het haar, maakt het veerkrachtig en verbetert de doorkambaarheid aanzienlijk.

 • 200ml

De moisture mask is ook te bestellen in 75ml voor €7,50!

Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare moisture mask

Moisture spray conditioner €21,75

TRINITY haircare essentials moisture spray conditioner verbetert onmiddellijk de doorkambaarheid en veerkracht van het haar. Geeft een onweerstaanbare glans aan het haar.

 • 200ml

De moisture spray conditioner is ook te bestellen in 75ml voor €7,50!

Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare moisture spray conditioner

Moisture split ends milk €19,90

TRINITY haircare essentials moisture spray conditioner verbetert onmiddellijk de doorkambaarheid en veerkracht van het haar. Geeft een onweerstaanbare glans aan het haar.

 • 75ml
Skin @ home - haircare therapie - Trinity haircare moisture split ends milk
Summer serie

Summer shampoo €19,90 – NU TIJDELIJK VOOR €18,90!

TRINITY haircare essentials summer shampoo met gletsjer water, amandel olie en bruine alg extract is de intensieve hydraterende verzorging voor droog en door de zon beschadigd haar. Beschermt het haar tegen negatieve effecten van warmte en UV stralen, maakt het glad en zorgt voor een stralende glans.

 • 300ml

De summer shampoo is ook te bestellen in 75ml voor €7,50!

Skin @ home - Trinity haircare - TRINITY HAIRCARE summer shampoo

Summer mask €19,90 – NU TIJDELIJK VOOR €18,90

TRINITY haircare essentials summer mask met gletsjer water, amandel olie en bruine alg extract is de intensieve hydraterende verzorging voor droog en door de zon beschadigd haar. Beschermt haar tegen negatieve effecten van warmte en UV stralen, maakt het glad en zorgt voor een stralende glans.

 • 200ml

De summer mask is ook te bestellen in 75ml voor €7,50!

Skin @ home - Trinity haircare - TRINITY HAIRCARE summer shampooSkin @ home - Trinity haircare - TRINITY HAIRCARE summer mask

Summer spray conditioner €19,90 – NU TIJDELIJK VOOR €18,90!

TRINITY haircare essentials summer spray conditioner is de intensieve vochtinbrengende verzorging voor droog en door de zon beschadigd haar. Beschermt het haar tegen negatieve effecten van warmte en UV stralen. Verbetert direct de doorkambaarheid en veerkracht van het haar. Maakt het haar glad en glanzend.

 • 200ml

De summer spray conditioner is ook te bestellen in 75ml voor €7,50!

Skin @ home - Trinity haircare - summer spray conditioner