Verzenden & levering

Wij verzenden onze producten binnen Nederland. Alle bestellingen worden geleverd via PostNL. Skin @ Home is niet aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door de koeriersdienst. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. U ontvangt een bevestigingsmail wanneer wij de bestelling bij PostNL hebben afgeleverd. Wij verwerken uw bestelling met grote zorg, toch kan het een keer gebeuren dat uw bestelling niet geleverd kan worden of onvolledig is. Mocht u een onvolledige levering ontvangen , dan verzoeken wij u om binnen 7 dagen contact met ons op te nemen.

Retour

Producten mogen alleen retour gestuurd worden als deze nog dicht in de verpakking zitten. Wij sturen geen retourlabel mee. Wilt u een bestelling retour sturen? Neem dan contact op met info@skinathome.nl en dan maken wij het, mits het product nog verpakt is, in orde.

Betaalmogelijkheden en veiligdheid

Wij accepteren Ideal als betaalmogelijkheid. Alle transacties via onze website worden met Mollie verwerkt, een veilig online betaalplatform. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met info@skinathome.nl